Tide of Thunder Wiki
Gemstone86 (diskussion | bidrag)
m (Gemstone86 flyttade sidan Charissa till Charissa (Teen Titans))
Märken: apiedit, Visuell redigering
Rad 1: Rad 1:
 
{{TOCleft}} Charissa, kort kallad Chase, är en telepat som är medlem i Teen Titans och kämpar mot ondskan och One Stars olagliga experiment av metamänniskor.
 
{{TOCleft}} Charissa, kort kallad Chase, är en telepat som är medlem i Teen Titans och kämpar mot ondskan och One Stars olagliga experiment av metamänniskor.
  +
[[File:Maia by warrenlouw-d32ik1q.jpg|left|thumb|311x311px]]
  +
   
   

Versionen från 16 oktober 2016 kl. 18.53

Innehåll

Charissa, kort kallad Chase, är en telepat som är medlem i Teen Titans och kämpar mot ondskan och One Stars olagliga experiment av metamänniskor.

Maia by warrenlouw-d32ik1q.jpg


Bakgrund

Charissa var en helt vanlig tonåring som levde ett vanligt, trevligt liv i San Fransisco. Hon var en väldigt duktig student och hade precis slutat skolan och levde livet.

Hennes liv ändrades dock plötsligt en sommardag när hon och hennes vänner var och badade i en sjö. En plötslig storm slog över dem och blixten slog ner innan Charissa hann ta skydd. Efter den dagen utvecklade hon en telepats krafter.

Charissa visade sig vara en väldigt duktig telepat och fick till slut kontakt med Teen Titans och blev en av dem, en "ungdomshjälte". Även hennes vän Tyler blev medlem i Teen Titans då han utvecklade superkrafter och tog sig nicknamnet Radiance. Charissa kallar sig numera Chase som är hennes smeknamn som hon använder alltsom oftast.

Förutom att Chase och Tyler fick superkrafter var det en tredje person där som träffades av blixten, en man vid namn Moller. Han blev galen och hamnade på psykhuset.

Hos Teen Titans fick Chase många nya vänner, och bland annat en pojkvän. Hans namn hos Teen Titans är Kid Quick, men kallas Quick. Efter några äventyr för att rädda San Fransisco och resten av världen hände något som gjorde att Quick numera är ren energi i mänsklig form.

Chase jobbar hårt med att stoppa One Star som sysslar med elaka och rentav olagliga experiment av metamänniskor.