FANDOM


m (Gemstone86 flyttade sidan Den Svarta till Den Svarta (Scion))
m
 
Rad 8: Rad 8:
   
 
}}
 
}}
En krigare som är en Scion av [[Horus (Scion)|Horus]]. Hon älskar att strida och tycks inte alls dela sin faders behov av hämnd, utan en seger är en seger för henne. Hon är ökänd främst inom den kinesiska pantheonen för att hon gjort flera lyckade räder mot deras utposter av en anledning de inte känner till. De har försökt förstärka sina skydd, men hon har lyckats ta sig igenom varje gång.
+
En krigare som är en Scion av [[Horus (Scion)|Horus]]. Hon älskar att strida och tycks inte alls dela sin faders behov av hämnd, utan en seger är en seger för henne. Hon är ökänd främst inom den [[The Celestial Bureocracy (Scion)|kinesiska pantheonen]] för att hon gjort flera lyckade räder mot deras utposter av en anledning de inte känner till. De har försökt förstärka sina skydd, men hon har lyckats ta sig igenom varje gång.
  +
  +
Hon har också stridit emot [[Aaron Thompson (Scion Character)|Aaron]] och [[Pandus (Scion Character)|Pandus]].

Nuvarande version från september 24, 2015 kl. 17.53

Jessica Black
God: [[{{{God}}}]] ([[{{{Pantheon}}}]])

Player: {{{Player}}}

Rank: {{{Rank}}}

Legend: {{{Legend}}}

Willpower: {{{Will}}}
Strength:

Dexterity:

Stamina:

Charisma:

Manipulation:

Appearance:

Perception:

Intelligence:

Wits:

{{{Str}}}

{{{Dex}}}

{{{Sta}}}

{{{Cha}}}

{{{Man}}}

{{{App}}}

{{{Per}}}

{{{Int}}}

{{{Wit}}}

Purviews: {{{Dis}}}

[[Category:{{{God}}}]] [[Category:{{{Pantheon}}}]][[Category:{{{Player}}}]] En krigare som är en Scion av Horus. Hon älskar att strida och tycks inte alls dela sin faders behov av hämnd, utan en seger är en seger för henne. Hon är ökänd främst inom den kinesiska pantheonen för att hon gjort flera lyckade räder mot deras utposter av en anledning de inte känner till. De har försökt förstärka sina skydd, men hon har lyckats ta sig igenom varje gång.

Hon har också stridit emot Aaron och Pandus.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.