FANDOM


EmmaEricaMage
Född 1993

ÄNDRA DENNA

Embraced 2015

PersonlighetRedigera

Virtue: Helpful
Vice: Hungry

Clan: Daeva

Sire: Victor?

Vampyr Redigera

Att Emma blev vampyr var en förvåning för både henne och Tjinuk som hon då var med för tillfället. Troligtvis var hennes förändring resultatet av en extrem paradox(12 suckar) som hon drog på sig.

Då Emma är väldigt förvirrad efter sitt "nyvaknade" drainade hon ute liggare. Hon vet inte mer än hon gjorde förut om vampyrer utan har vill få tag i Victor som hon känner sig ha något form av band till. Tjinuk övertalade henne att bara skicka ett sms till Victor. Något Emma senare insåg var ganska smart då Victor inte skulle ha hunnit till Oakville i tid samt att det inte var någon bra idé att störa drottningen av staden. Istället gick de mot stenbrottet. På vägen till stenbrottet mötte de några av den lokala flockens varulvar. Det hände inget mellan dem men Emma fick panik av "rovdjurs" känslorna och ringde i mitt i paniken Lance. Under samtalet insåg Emma att Lance troligtvis aldrig skulle vilja vara med henne igen och slängde iväg mobilen som gick i tusen bitar.

UtseendeRedigera

EmmaEricaMage3

Emma är söt och ganska alldaglig tjej, med simpla kläder, jeans och ett linne är standarden kanske en tjocktröja på det under vintern. Hon ser väldigt oskyldig ut något som kläderna gör bättre. Hon har ett ganska klassiskt europeiskt utseende, lite längre och väldigt smal med ljus hy och fräknar som oftast kommer fram på sommaren.

BakgrundRedigera

Emma är född och uppväxt i en en magiker familj som har sitt ursprung i Frankrike så därför pratar de nästan alltid franska hemma. Hon är ensam flicka i familjen och yngst med tre äldre bröder något som hon inte alltid har gillat för det har satt en stor press på henne och att ha tre bröder som alltid vakar över en är inte lätt.

Just för att Emma är enda flickan så har hon fått en stor press på sig att vara perfekt, något som inte alltid är lätt och har lett till en stor konflikt med hennes mamma. Konflikten blev inte bättre av att hon flyttade och äntligen kunde börja träffa killar utan att hennes bröder skrämde bort dem.

Mål och AspirationsRedigera

GruppmålRedigera

  • Mål 1
  • Mål 2
  • Mål 3

Personliga MålRedigera

LångsiktigaRedigera

AspirationsRedigera

EgenskaperRedigera

Attributes: Strength ●●, Dexterity ●●●, Stamina ●●●●,

Presence ●●●●, Manipulation ●●●, Composure ●●●,

Intelligence ●●●, Wits ●●●, Resolve ●●●
Gnosis: ●●
Integrity: ●●●●● (6 - Guilt, 5 - avoidance (fire), 4 - vocalization)
Health: +●
Merits: Contacts (Werewolf) ●, Danger Sense ●, Destiny ●, Encyclopedic Knowledge ●●, Hallow ●●, High Speech ●, Language (French) ●, Library ●●, Resources ●●● Sanctum ●●, Status (Consilium) ●, Status (Werewolves) ●●, Tolerance for Biology ●, Pack bond ●●●,
Arcana: Death ●, Fate ●●●, Life ●●●●, Matter ●●. Prime ●, Space ●●●, Spirit ●●, Time ●●●
Skills:
Mental: Academics ●●, Computer ●●●, Crafts ●, Investigation ●●, Medicine ●●● (emergency Care), Occult ●●● (Vampyrer, Varulvar) politics ●, Science ● (Biology)
Physical: Athletics ●●●, Brawl ●●. Drive ●●, Stealth ●●, Survival ●●
Social: Animal Ken ●, Empathy ●●, Expression ●●, Intimidation ●, Persuasian (fast Talking) ●, Socialize ●●, Streetwise ●, Subterfuge ●●

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.