FANDOM


Det verkade som om de pokerspelare som de fann i källarvåningen hade blivit angripna av något stort som påminde om en varg. Aaron och Damian överlevde knappt då någon öste ner termitbomber över nattklubben och försökte bränna ner dem. De tog sig snabbt ut genom en kulvert som ledde ut till kloakerna, för att därefter förstå att de som förstört nattklubben var ute efter att skydda sina intressen i staden. Det verkade som om de letade efter en runsten...

HamnenRedigera

Efter att ha fått reda på att någon importerar riktiga runstenar som verkar ge den som använder dem kraft så begav de sig ner till hamnen där han som anlitat de som anföll nattkluben verkade hålla till. De hamnade dock i en fälla där de blev inlåsta i ett hamnmagasin där de blev anfallna av en man som förvandlats till en fenrisulv. De överlevde precis striden och fick därefter reda på att det fanns 6 andra runstenar som de behövde få tag på innan de användes. Dessa verkade ha getts ut till en av maffiabossarnas underhuggare, vilket Aaron och Damian bestämde sig för att undersöka.

JazzklubbenRedigera

Då Damian visste var de flesta organiserade brottslingar inom den kartell som höll på med runstenarna befann sig på affärstid, så begav de sig snabbt till den jazzklubb där de befann sig. Damian såg till att de blev insläppta på klubben och de kunde ganska lät dra till sig uppmärksamheten oc hbli inbjudna till bossarnas bord. Aaron lyckades prata in sig hos Ramon Rodriquez medan Damian pratade in sig hos Masashi Muramaki. Då Damian dock försökte få Ramons bil stulen så utbröt en eldstrid nere i garaget. Efter en kort strid så dödades Ramon och bilen stals.

Jakten fortsätterRedigera

Efter en massa om och men så tog de sig till Masashi och Damian lyckades sätta upp en konsträd som tog den runsten som Masashi hade. Därefter återvände de till Jazzkluben och hängde med de andra en stund innan de fick reda på vart de sista runstenarna var. Därefter begav de sig snabbt till en av lägenheterna, smög sig in och stal två av runstenarna medan de fick en skickad till sig. Den sista runstenen blev dock svårare att få tag på och de vart tvungna att preja en bil av en av New Yorks många broar för att kunna fiska upp den innan polisen anlände till platsen. Därefter tog de kontakt med någon som kunde kopiera stenarna och skicka tillbaka dem till deras 'rättmätiga' ägare.

Kort där efter så fick de reda på att runstenarna var importerade...

Aaron lyckades, genom sina poliskontakter, få reda på att runstenarna kom ifrån Norge eller Sverige. Därefter lyckades Damian ta reda på vilken hamn som de skeppats ifrån och de lämnade USA bakom sig för att flyga till Norge.

StavangerRedigera

Då gruppen anlände till Norge så mötte de en prisjägare (som sedan visade sig vara en Scion av Heimdal) som de allierade sig med för att sedan söka upp det företag som transporterat runstenarna till USA, nämligen Sleipner Transport. Efter att ha tagit reda på exakt vart företaget hade sitt högkvarter så smög sig Damian och deras prisjägare in på arbetsområdet och upptäckte att det fanns yterligare tre runstenar (där varje sten motsvarade en av de 9 världarna i nordisk mytologi). Nu kom det sig dock så att de mötte ytterligare en Fenrir, vilket det tog gott om tid att besegra. Till sist så lyckades de dock, tillsammans med Aaron, dräpa Fenriren och fly undan med stenarna. Nu jagar de den man som verkar stå bakom det hela: Mathias Hemming och hans bror Rafael Hemming.

Oslo och utgrävningenRedigera

Efter att ha återvänt till Oslo ifrån Stavanger så beslutade sig gruppen för att genomföra en kupp olik något de försökt sig på hittills. Innan de hann göra det så mötte de dock upp med Jimmies Scion som tagit en semester i Norge för att låta det lugna ner sig i USA efter hans senaste kuppförsök.

Därefter tog de sig in i Mathias Hemmings huvudkontor och lyckades ta sig upp till hans eget personliga kontor där han hade en massa papper som visade vart de de skulle bege sig härnäst. tydligen så var hans sökande efter reliker inte bara bundet till Norge, utan han jagade också reliker i Egypten och i Mellanamerika. Jimmies Scion blev igenkänd som en arbetare på kontoret som kallades för Pablo vilket ledde till att de enkelt kunde fly då brandlarmet slogs på...

Kort därefter så begav gruppen sig norrut för att studera den utgrävningsplats där runstenarna tagits ifrån. Detta visade sig vara ett bra drag då de fann en bok (som de sedan stal) som ledde dem närmare hur ritualen med runstenarna skall utföras. Inte nog med det utan de mötte också en vacker ung dam vid namn Antonia som visade sig vilja förstå vad gruppen var för något efter att de bekämpat den stora Jormund som kommit upp ur utgrävningen. Aaron var dock inte där då det skedde utan han hade dragit till sig uppmärksamheten av en massa soldater som sedmera försökte ta livet av honom. De lyckades nästan och Aaron var nästan död då de andra fann honom. Damian införskaffade nya kläder åt honom under resan söderut.

Precis som de vilat upp sig så knackade dock en Cyklop vid namn Dorotheos på deras dörr och bad dem om hjälp att befria hans Ozmios, som blivit kidnappad av jättar på grund av hans skicklighet som skulptör. Inte långt därefter så färdades de genom underjorden för att korta sträckan till platsen där Dorotheos bror blivit kidnappad...

UnderjordenRedigera

Underjorden blev en hiskelig upplevelse för gruppen. De färdades snabbt och effektivt med Dorotehos som guide, men de blev ändå anfallna av några av underjordens varelser. Inte nog med det, utan de stötte också på Djet Pasor, en flodgud ifrån det gamla Egypten som blivit dödad för länge sedan av några av gudarnas fiender. Denne renade floden och såg till att de fick med sig rent vatten.

JättarnaRedigera

När de till sist kom ikapp jättarna så erbjöd sig Jimmies scion att försöka imponera på dem och han inte bara vann deras respekt utan han gjorde också en staty till dem som numera står i dessa jättars hall.

På vägen tillbaka genom undergjorden så stötte de också på en faraos ande som de befriade. de befriade också en liten by i den Egytpiska underjorden som istället för att vara en plats där själar plågas, är det nu en plats där själar kan vila och spendera evigheten.

Striden i MexicoRedigera

Då de till sist löst ut problemet med jättarna färdades gruppen tillbaka, men av okänd anledning (fate?) hamnade de i Mexico där de återigen mötte sina fiender efter att ha sökt igenom djunglerna där. På vägen dit så mötte de aztekiska jättar, Damian fann en magisk krona som gjorde att han kunde leda en arme av odöda till deras riktiga efterliv och Aaron red på en kollapsande byggnad ner emot en trappstegspyramid i mitten av en förlorad aztekisk stad där där de konfronterade Sleipner transports vd, den blå ninjan och aztekkrigaren, bara för att se den blå ninjan bli nerslagen och VDn förådd. De lyckades kämpa emot Aztekkrigaren så länge att Ra's öga slängdes emot honom och pyramiden utplånades.

MazjeradenRedigera

Aaron, Leon och Diego bekämpade Mazjeraden med sina fulla krafter, men i den tidslinjen har de ännu inte lyckats stoppa den.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.